Kapcsolat

Miller Clean Kft.

 

Telefonos elérhetőség:

+3620/9368-499

+3630/2484-606

 

e-mail:

viktormiskolc@gmail.com

Munkafolyamatok

Padló alaptisztítása,bevonatolása géppel:

Bevonatolást azért végzünk a padlófelületeken, mert bevonatolt padló sokkal könnyeben és eredményesebben takarítható,  mindamellett  (igény szerint különböző) fényhatás is párosul a védelem mellé.

A bevonatok készítése előtt a felület alaptisztítani kell, megfelelő oldószerrel,  megfelelő színű súrolópad-del. A tisztítás folyamatát  technólógiáját szigorúan  be kell tartani a megfelelő eredmény elérése, valamint a padlón(ban) történő  károkozás elkerülése érdekében.

Az eredmény: könnyen tisztítható,tartósan tiszta,csillogó felület.

 

Szőnyeg és kárpittisztítás:

  1. Minden esetben a felület kiporszívózásával kell kezdeni a tisztítást, a leghatékonyabb módszer, ha kefés, úgynevezett porolófejjel ellátott porszívót használunk, mert segítségével a makacsabb, vagy mélyebben ülő szennyeződéseket is fellazíthatjuk illetve eltávolíthatjuk.
  2. Második fázis a makacsabb szennyeződések vegyszeres előkezelése, a folttisztítás. 
  3. A harmadik fázis a Szőnyeg és Kárpit tisztítás,a felületre szőnyegtisztító gép segítségével kipumpáljuk a vegyszeres permetet, majd a hatásidő kivárását követően megismételjük az eljárást, de ezt követően fel is szívjuk a felületről a szennyezett vegyszeres vizet.

Ablaktisztítás:

Vállalunk normál ablaktisztítást,és a hozzáférhetetlen,magas helyeken, állványról történő tisztítást is.